| חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] | |
|
|
מחבר | הודעה |
---|
שירוצ'.(:
מספר הודעות : 5 Join date : 03.02.10
| נושא: חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] Wed Feb 03, 2010 4:43 pm | |
| נראלי שהרוב מכירות אותיי , [כי זה פורום יבש עם 10 משתמשים אז נגיד שזה "הרוב"] XD סתם בלי להעליב נלצ'וק. P: זו שירה מהפורום , נמ . כבר לא כ"כ מהפורום אתן יודעות חחחח סתם.[: אני מקווה שהפורום הזה לא יהיה כמו הקודם.(: [It was a kind of nightmare. לפחות התקופה הארונה.] | |
|
| |
מישי Admin
מספר הודעות : 60 Join date : 29.01.10
| נושא: Re: חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] Wed Feb 03, 2010 4:46 pm | |
| 1) ברוכית^^ 2) אני שולחת את הכתובת של הפורום רק בה"פים. 3) יש לי גישה לכל העודעות ככה שאני יכולה לערוך אותן, למחוק אותן, או לפי בקשתכן. 4) עם את או כל משהו חושב שהודעה אחת היא ספאם אז שולחים לי ה"פ ואני מוחקת. | |
|
| |
שירוצ'.(:
| נושא: Re: חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] Wed Feb 03, 2010 4:48 pm | |
| למה ? בלי ספאם זה בווווווווווורינג. [כמו מה שקרה בפורום.] חוצמזה , אם תעשי כאלה חוקים זה לא יהיה כזה כיף.\: כאילו , כל אחת תרגיש שיש מישהי מעלייה ששולטת בה ובהודעות שלה. | |
|
| |
מישי Admin
| נושא: Re: חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] Wed Feb 03, 2010 4:50 pm | |
| אפשר ספאם שלא תביני אותי לא נכון אני מתקוונת שנגיד אחת כמו צוף תתחיל להספאים מדברים כאלה!! אני חולה על ספאם אז שלא תביני לא נכון... | |
|
| |
שירוצ'.(:
| נושא: Re: חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] Wed Feb 03, 2010 4:53 pm | |
| אבל עדיין , אל תתחילי למחוק פה הודעות על כל פיפס. | |
|
| |
מישי Admin
| נושא: Re: חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] Wed Feb 03, 2010 4:55 pm | |
| אני לא מוזרה עם פתחתם נושא שהוא ספאם אפשר לנעול אני לא אמחק נושא על כל פיפס!!!! | |
|
| |
נועה 3>
מספר הודעות : 84 Join date : 31.01.10 מיקום : מול המחשב
| נושא: Re: חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] Wed Feb 03, 2010 5:00 pm | |
| שלוםשלום P: חחח סתם סתם מה קורה? אני לא עומדת להציג אצ עצמי חח P; | |
|
| |
נווועה. D;
מספר הודעות : 48 Join date : 31.01.10
| נושא: Re: חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] Wed Feb 03, 2010 5:49 pm | |
| ברוכה הבאה והשתלבות נעיימה !
קוראים לי נועה, ואני בת 11 , ואני מאוד אוהבת תפוזים , ואני בכיתה ו'. XD
סתםתםסתםסתם, תפוווווווווזיצ' ? אייזה כייף שנרשמת ! D;
אנייי מההזה מתגעגעת אליייך ! 3> ( בלי קשר לפורום XD ) | |
|
| |
שירוצ'.(:
| נושא: Re: חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] Wed Feb 03, 2010 7:55 pm | |
| חחחחח נועיק.[: אני שירה , בת 11 וחצי הייתי בשווארמה של יוסי פעם , את ? D: | |
|
| |
נווועה. D;
מספר הודעות : 48 Join date : 31.01.10
| נושא: Re: חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] Wed Feb 03, 2010 8:19 pm | |
| אייזה שאלה מווזרה ! כאילו מי ל-א היה שם !? XDD | |
|
| |
| חדשה [?] [נמ. ממ. נגיד. אוקיי. חדשה. הולכים על זה.D:] | |
|